RJ MAKE UP /

Producten

RJ FACE

De RJ FACE collectie vormt de basis voor iedere perfecte make-up look. De collectie biedt voor ieder huidtype en iedere imperfectie een passende oplossing. Het uitgebreide gamma bestaande uit o.a. primers, concealers en verschillende typen foundations verlenen een egale teint voor iedere huid! Tevens is de FACE collectie hypo-allergeen en bevat het vitamines, en hyaluronzuur voor voeding en bescherming van de huid.

RJ EYES

Ogen als parel van het gelaat! RJ EYES creëert een onuitwisbare look in een mum van tijd. Hoog gepigmenteerde triple milled oogshadows, intensieve curling mascara’s en liquid liners zijn de ultieme producten om iedere gewenste blik te creëren! Alle RJ EYES producten zijn longlasting en voorzien van water resistant ingrediënten! Verschillende formules in zowel pearl als matte maken het voor iedereen mogelijk om een keuze te maken!

RJ LIPS

Creamy, shiny, pearling? RJ LIPS biedt het ultieme assortiment aan lip producten! Specifieke primers zorgen voor een nog beter resultaat van onze longlasting en full coverage Lipsticks en high-end glosses. Vitamine E zorgt voor helende en verzachtende resultaten. Natuurlijke vanille extracten omhullen onze lipproducten in een subliem aroma.

RJ ACCESSOIRES

Een goed resultaat begint met de juiste tools. Specifiek afgestemd op de producten bieden wij een collectie van 100% VEGAN penselen en borstels. Multi functionele sponzen en applicators ronden het assortiment mooi af.